Çeviri

17 Ekim 2014 Cuma

SANAL ŞİRKETLER/ SANAL GİRİŞİMLER

17 Ekim 2014


Sanal ortaklarımız

İster bir internet girişimi olun, ister fiziki bir girişim olun bir ayağınız internette olmalıdır. Artık iki cephede savaşıyorsunuz.İnternetteki organizasyonel yapıyı ve dengeleri çok iyi kurmalısınız.

Sanal Organizasyon Elemanları


Alt yapısı güçlü bir e-ticaret sitesi, aktif sosyal medya hesapları, güvenilir ve güncel sanal ödeme sistemleri, güncel haberlerinizi paylaştığınız, kendinizi tanıttığınız aktif bir blog ve tüm bunları seo dostu yapmalısınız.

Google reklam alt yapısıyla ve internette oluşturduğunuz karakter ve profilinizle size her gün bir puan verecektir. İnternette performansınızı ölçecek kalite temsilciniz Google'dır. İnternette oyunun kuralları bellidir aslında, çünkü biyolojik bir yapı yok. İyi bir kurgu sizi Google'da üst sıralara çıkaracaktır.

Bugün girişimcilik ekosisteminin yaptığı ve uzun dönemde yapacağı, teknolojideki ve internetteki bu hızlı değişimlerle insanı buluşturabilmek, tüketiciyi bu değişimin bir elemanı yapabilmektir. İnternet zaten pazarın kendisidir, onu parçalara ayırıp müşterinin tabağına konulacak hale getirmek girişimcinin görevidir.

                                  Sevda ÇUBUK

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder